12. lis 2009.

5.najodvratnijih savjeta za bolji sex :-)



Prince Albert
Nazvan vjerojatno zbog kraljevskog ugođaja koji pruža, pirs pod imenom Prince Albert je, zdravoseljački rečeno, komad metala koji se pruža kroz otvor mokraćne cijevi, a izlazi na donjoj strani glavića, najčešće na mjestu s najbrojnijom skupinom živaca. Popularizirala ga je gay kultura zapadnog Hollywooda sedamdesetih godina, a mogao bi doživjeti renesansu u krugu vaših partnerica. Kruži provjerena priča da komad metala što vam strši iz pimponje pojačava seksualni užitak obiju strana, a nije isključeno ni da zvecka u kombinaciji s burmanskim kuglicama.

Ljestve
Pretvaranje uda u pojavu koja ima više zajedničkog sa spiralno uvezenim bilježnicama nego s reproduktivnim organom ljudske vrste stručno se zove The Ladder, a koliko će serijskih pirseva biti zaklamano uzduž spolovila, ovisi isključivo o stupnju neuravnoteženosti vlasnika. Kako izgleda život s pola kile metala u gaćama, nekako nam se i ne saznaje, ali zdravstveni rizici su nebrojivi. Recimo, zadesi vas erekcija usred grmljavine.

Implantati na napuhavanje
Stanje permanentnog ukrućenja se ne postiže tako da pozobate godišnju porciju Viagre za jedno popodne, već malom kirurškom intervencijom koja će vas konačno riješiti pitanja hoće li ili neće. No činjenica da vam je pogon konstantno u punoj spremi izgleda blago nepraktična, pogotovo ako se nađete ispred pisoara. Tako su se vulkanizeri muškosti dosjetili briljatnog rješenja – implantati na napuhavanje. Napušite i ispušite svoje kraljevsko žezlo po potrebi, a za sve ostalo tu su Michellinovi i Goodyearovi stručnjaci. Ne, stvarno, ta stvar ima naviku puknuti.

Povuci-potegni
Čovjek u potrazi za svetim gralom seksualne spreme uglavnom previđa najjednostavnija rješenja. Što ne bi u želji za većim penisom upotrijebili sveprisutnu gravitaciju te objesili među noge par utega? Jeftino, bolno i blesavo, tj. potpuno adekvatno želji za većim spolovilom. Svjedočanstva su spektakularna – ekipa koja je nosila udne utege četiri i pol mjeseca, 12 sati dnevno, sedam dana tjedno, prisustvovala je produženju vlastitog im penisa za 3,1 centimetar. Kontraindikacije – spravica je tanja, kapilare sužene, a organ nadomak odumiranja. A onda su izmislili utege za simultano proširivanje...

Faloplastija
Ima ih koji manjak sprijeda rješavaju viškom straga. Uštrcavanje masti iz dupeta u penis pokazalo se više-manje neučinkovitim, osim ako toliko obožavate svoju stražnjicu da je želite imati razlivenu po cijelom tijelu. Faloplastija započinje odstranjivanjem suspenzornog ligamenta i uštrcavanjem masnog tkiva. Tragična poanta je da se s erekcijom ne dobiva ništa na dužini, jedino što je u hladnom pogonu fenomen nešto impresivniji. Što je, naravno, totalni plus pod muškim tušem u autokampu.

ludi su... :-)

Nema komentara:

Objavi komentar