2. ožu 2010.

Žene vole muškarce sa stavom???


Imajte svoj stav...
Oprezno s pametnim i privlačnim ženama! Postavljat će vam zamke na gotovo svakom koraku, ali budite dovoljno pametni i nemojte pasti na njih. O čemu tačno govorim?
Evo jednog primjera: razgovarat ćete o nečemu, vi ćete iznijeti svoj stav koji se njoj neće svidjeti i ona će se prividno naljutiti. Ona zna da vam je privlačna, pa će iskušavati vašu toleranciju do kraja kako bi bilo po njezinom. Tražit će da svoj stav usuglasite s njenim. Većina muškaraca bira liniju manjeg otpora i u konačnici se složi sa ženom, a upravo tu je zamka. :-) Ona ne želi da se složite s njom. Želi muškarca koji ima svoj stav i siguran je u sebe. Takvo žensko testiranje vrlo često nije svjesna radnja. To se može objasniti onim primitivnim nagonima u svakom čovjeku. Ona želi čvrstog i stabilnog muškarca. Budite taj muškarac i imajte svoj stav.

hehe :-)

Broj komentara: 7:

  1. Howdy I am so glad I found your blog, I really found you by mistake, while I was looking on Google for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say kudos for a tremendous post and a
    all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don't have time to read it all at the minute but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the great job.

    Take a look at my web page: pasang iklan gratis

    OdgovoriIzbriši
  2. What's Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & help other users like its helped me. Good job.

    My site: purchase hcg

    OdgovoriIzbriši
  3. Thanks , I've recently been searching for information about this subject for a long time and yours is the greatest I have came upon so far. However, what concerning the conclusion? Are you sure in regards to the supply?

    Feel free to surf to my weblog; www.cfnmfever.net

    OdgovoriIzbriši
  4. There's definately a lot to know about this subject. I love all of the points you have made.

    Here is my web blog; get free young asian xxx videos movie

    OdgovoriIzbriši