19. lis 2009.

Kako curu nagovoriti na žestok sex? :-)


Muškarci obožavaju žestoki seks, ali se boje svojim ljepšim i nježnijim polovicama predložiti ili pričati o njemu. Na sreću muškaraca, mnoge žene vole grublju igru (ne nasilnu!) i potrebno je nekoliko stvari imati na umu ukoliko želite svoju voljenu nagovoriti na žestoki seks.

1. Istražite fantazije

Ne treba posebno naglašavati da divlji i žestoki seks nije (samo) ono što se vidi u porno filmovima. Često žene u svojim skrivenim maštarijama i imaju neku scenu žestoke igre, ali rijetko koja će vam to reći u lice. Podržite je da vam se povjeri i ispriča šta sve želi. Ukoliko budete obećali da ćete ispuniti svaku njenu maštariju, malo koja će vas odbiti.

2. Komunicirajte

Žestoki seks u dužoj i stabilnoj vezi može biti mač s dvije oštrice. S obzirom da se u toku takvog seksa ispoljavaju najintimnije želje i maštarije koje graniče s perverzijom i životinjskim nagonom, lako je nekoga povrijediti. Najčešće se radi o ženi. Balansiranje s poniženjem i dominacijom je riskantno, ukoliko vam je stalo do seksualnog partnera. Zato, da ne bi bilo zabune, postavljajte joj otvorena pitanja o tome šta joj se sviđa i ne sviđa i to dobro upamtite.

3. Najprije pokažite osjećaje

Žene sakrivaju svoje životinjske instinkte uglavnom zato što misle da će njihovo ponašanje kod partnera izazvati gađenje i nepoštivanje. Žestoki seks neće se uvijek dešavati, a poštivanje je nužno pa ako malo bolje razmislite - logično je da morate pokazati osjećaje prije takvih seksualnih aktivnosti. Recite joj da njeno "životinjsko" ponašanje u krevetu neće promijeniti vaše osjećaje niti mišljenje prema njoj.

4. Budite strpljivi

Žene će s vama probati mnoge stvari, ali samo ako ispunjavate osnovni uslov - ukoliko vam vjeruju. One koje odbijaju raditi stvari na koje ih nagovarate vjerovatno još nisu uspostavile s vama dovoljno dobar nivo povjerenja. Ne maltretirajte je zahtjevima jer ćete postići suprotran efekt.

5. Prepustite joj inicijativu

To je najbolji način da se žena opusti i prepusti fantazijama. Ukoliko vam se ne sviđa ono što vam radi slobodno recite i pokušajte s nečim drugim. Pri tome objasnite šta vam se sviđa i budite detaljni - žene pamte sitnice.

hehe šta vi mislite o ovome ? :-)

1 komentar:

  1. ...super...dopada mi se tvoja konstatacija...
    salzem se i imas pravo da su mnoge zene zatvorene...rekao bih i previse...nazovimo to schichtern...
    uvijek sam za to,da zena preuzme inicijativu i igru u svoje ruke....da se prepusti masti...osjecajima...i uzivanjima...pri tome dolazi do izrazaja svaka njena zelja o tom....kako si ti rekla zestokom sexu...i svaka skrivena masta ispliva na povrsinu...
    spreman sam u svakom slucaju,ispuniti svaku zelju zene sa kojom sam u krevetu...pri tome biti njezan,maximalno dati sve od sebe...kako bi postigli obostrano zadovoljstvo...

    dj_krmakk

    OdgovoriIzbriši