18. lip 2009.

humor i zabava

Vicevi

Pacijent se požali doktoru kako ima najgori mogući zatvor.Doktor ga pregleda, uradi par testova, propiše mu nekakve tablete i kaze mu da dođe na kontrolu za deset dana.Nakon deset dana vraća se pacijent i izgleda skroz depresivno. Na doktorovo pitanje odgovori kako su tablete vrlo djelotvorne i da ima stolicu svako jutro u 7 sati.Cemu onda takvo žalosno lice, upita doktor pacijenta.Zato jer se nikad ne ustajem prije 8!

Vicevi

Samo jedna stvar ga je mogla spasiti...transplantacija mozga. Odlučio je to obaviti u privatnoj praksi i tamo mu je ponuđeno da izabere koji mozak želi kupiti." Mozak vrhunskog matematičara košta 70 000 KM, mozak vrhunskog astro-fizičara košta 80 000 KM, a mozak političara je 90 000 KM."" Zašto, zaboga, mozak političara košta više nego mozak vrhunskih znanstvenika?"" Zato jer gotovo nikad nije upotrijebljen."

Vicevi

Doktor dođe na farmu poroditi ženu i u kući je zatekne samu s petogodišnjim dječakom. Na farmi nije bilo struje pa doktor zamoli petogodišnjaka da drži bateriju dok ovaj pomaže njegovoj majci. Nakon dvadesetak minuta rodi se dijete, doktor ga uzme, podigne i udari po stražnjici kako bi pospješio prvi udah." Udri ga opet" poviče petogodišnjak "tako mu i treba kad se tu zavlači!"

Nema komentara:

Objavi komentar