17. srp 2009.

Teorije zavjere :-) procitaj te :-)

Teorija zavjere broj 1:

Za trenutnu situaciju u BiH kriva su plemena Džemilovih Apača sa Majevice. Krivi su jer nisu Miroslavu dali za suprugu Džemilovu šćer Bambi koja je lijepa kao more sinje Jadransko i galebovi svi na moru tom. Zbog toga je Miroslav Lajčak dobio slom živaca i težak bol u predjelu kralježnice.

Teorija zavjere broj 2:

Za poskupljenje životnih namirnica krivo je pleme patrijarha Fatmira sa Vlašića. Naime, suncokret koji se uzgaja na Vlašiću ove godine se igrom slučaja okretao prema Mjesecu i tako je prozvodnja ulja u Bimalu, uz niz nerazjašnjenih okolnosti, propala. Ulje je bilo zagasito sive boje i s okusom pačjeg perja. Još uvijek nije jasno kako je moguće da se jedan patrijarh zove Fatmir.

Teorija zavjere broj 3:

Za ostavku premijera Špirića krivi su kosovski Srbi, jer nisu htjeli da mu ližu dlakava leđa u trenutku kad je on zaista imao potrebu i želju za tim. Premijer je, tužan i razočaran, odlučio da ode u Njujork priuštiti sebi lizanje leđa u kineskom kvartu Čun So Li, gdje je takva vrsta zadovoljstva vrlo jeftina.

Teorija zavjere broj 4:

Za melanholično i tužno ponašanje Harry Silay DJ Itch-a krivi su plakati Sive Anadera, autohtonog Kurda iz Isfahana, koji su u rastrojeni um dotičnog gospodina unijeli neizbrisiv bol i veliku, neizlječivu i tešku - tugu. Harry boy je već bio na sesijama kod privatnog psihologa u Njujorku, gdje se susreo sa Špirićem, gdje su, kao pravi prijatelji u zajedničkoj nevolji, zajedno otišli u kineski kvart i priuštili sebi navedeni (veoma ekstravagantni, valja primjetiti, kao pravi Evropljani) vid zabave - lizanje leđa...

Teorija zavjere broj 5:

Dilorad Mo-Dick je poludio kad mu je sekretarica pokazala fotografiju na kojoj se jasno vide on i neki zanzibarski crnac kako, ni manje ni više - opće. Pravdao se medijima da je u pitanju fotomontaža, ali - Obafemi Kanibale je istupio sa potpuno drugačijom verzijom priče u političkoj emisiji na televiziji Dojče Vele (DW). Izjavio je da nije mogao odbiti ponudu premijera PC-a, jer se radilo o pozamašnoj svoti novca koja je pristigla iz Rusije. Zbog toga - Mo-Dick je izazvao krizu neshvaćenih razmjera, bez ikakvog rješenja na pomolu.


Veoma zanimljive teorije ....hm !? znam znam i ja se pitam??? :-))))))))

Nema komentara:

Objavi komentar