1. kol 2009.

LJUBAV ili odmor godišnji?


Bilo da li ste u nekoj friškoj vezi ili u tzv. "ozbiljnoj" vezi ili braku, godišnji odmori su trenuci koji mogu veoma puno značiti za vezu. Kako u pozitivnom, tako i u negativnom smislu.

Tih nekoliko dana sa voljenom osobom provodite doslovno 24/7 i možete nepogrešivo zaključiti koliko ste zapravo kompatibilni.

Koliko ste spremni na kompromise?

Koliko se svojih želja i potreba "morate" odreći da bi udovoljili partneru ili on/a vama?

Ako vi ili vaš partner, godišnji odmor provodite sa grčom u želucu, treba li uopće napominjati da u vašoj vezi nešto ne valja?
Šetnje uz more, ljenčarenje na nekoj stijenici uz zalaz sunca, zajedničko rješavanje križaljki, uživanje u nekom zajedničkom hobiju ili pronalaženje nekog novog zajedničkog hobija, samo su neke od mogućnosti.

Ipak, samo o vama ovisi kako će godišnji odmor utjecati na vašu vezu. Tih nekoliko dana možete iskoristiti za zbližavanje, upoznavanje ili čak oživljavanje strasti u vezi. Najbitnije je da zajedno isplanirate zajedničko vrijeme na način u kojem ćete oboje najviše uživati.

Uživajte u mirisu mora ili prirodi koja vas okružuje, prepustite se milovanju sunca i svog partnera.

Ukoliko imate djecu, povjerite ih bar jedan dan na čuvanje osobi od povjerenja i rezervirajte vrijeme samo za sebe i mada bi te trenutke možda rado prespavali i odmorili se, prisilite se ostvariti ono što ste prethodno isplanirali jer će se na kraju ipak isplatiti.

A ukoliko ste već proveli pokoji godišnji odmor sa svojim partnerom,razmislite o njemu.

Da li ste ga proveli kvalitetno? Da li ste ga proveli onako kako biste htjeli?

Ako je odgovor da, uživajte i dalje u tom osjećaju zadovoljstva.
Ako je odgovor ne, nađite koji je uzrok nezadovoljstvu i rješite ga, neka nadolazeći odmor bude onaj pravi! :-)


Nema komentara:

Objavi komentar