4. kol 2009.

Odnosi u vezi :-)

Budemo li i dalje govorili da je za dobar sex važna dobra komunikacija, te želja obaju partnera da udovoljavaju jedno drugom i da dopuste da im partner udovolji, i dalje nailazim na pojedince koji ne znaju kako reći partneru što im se sviđa i što žele.

Može se reći, da je osobi koja misli samo na svoje zadovoljstvo teško reći što želite, ali takva osoba vas ni ne zaslužuje. S druge strane, partner koji vas voli, uživat će tim više što je vaše zadovoljstvo veće. Prepustite se, navedite partnera da vam radi ono što volite, a ako niste sigurni što vas najviše uzbuđuje, istražujte zajedno.

Ako nekog stvarno i iskreno volite, nema ničeg više napaljujućeg nego kad osjetite koliko vaš partner uživa u sexu s vama. Napalit ćete i njega još više ako se i sami prepustite užitku.

Naravno prestanite razmišljati kakva vam je frizura u tom trenu ili kakvu ćete grimasu napraviti tijekom orgazma. Samo potpunim prepuštanjem partneru postići ćete pravi vrhunac seksualnog odnosa koji možete doživjeti samo u svojoj ljubavnoj vezi. :-)

Nema komentara:

Objavi komentar